Over Deckers Interim

Even voorstellen

Ik ben Randy Deckers en ben een betrokken financial professional met meer dan 20 jaar ervaring. De ervaring heb ik opgedaan in diverse financiële functies van assistent accountant tot finance operation manager binnen meerdere organisaties, waar ik me alle facetten van de administratie eigen heb gemaakt. In veel organisaties ben ik betrokken geweest in verander-, verbeter- en automatiseringsprojecten. Als teamplayer houd ik ervan om met een groep gemotiveerde mensen samen de handen uit de mouwen te steken. Het is daarbij belangrijk om ook de kleinste onderdelen niet uit het oog te verliezen, omdat juist de details vaak het verschil bepalen. Zo streef ik naar een compleet overzicht op de gehele zaak. Verder ben ik resultaatgericht en heb veel verantwoordelijkheidsgevoel, sta dicht bij de activiteiten van de organisatie en voeg de meeste waarde toe bij het optimaliseren van de administratieve bedrijfsvoering en processen.

Verkort CV

Opleiding

 • WO, master managementwetenschappen, variant controlling (Open Universiteit Nederland Heerlen, diploma 2015)
 • HEAO, bedrijfseconomie (Hogeschool Eindhoven, diploma 1996)

Ervaring

 • Interim Financial Professional, Deckers Interim (2020-heden)
 • Finance Operation Manager, Super Micro Computer (2019 – 2020)
 • Manager Accounting a.i, Nutricia (2017-2019)
 • Financial Analyst a.i., Molex (2017)
 • Manager Accounting a.i., Nutricia (2016-2017)
 • Accounting Manager en GL&AP Supervisor, HERE (2003-2016)
 • Bedrijfseconomisch accountmanager, Catharina ziekenhuis (2002-2003)
 • Financial Analyst, Nutreco (2001-2002)
 • Accounting Supervisor en General Accountant, Molex (1997-2001)
 • Assistant Accountant, CTB Administratie en Advies, (1996-1997)

Hier kunt u mijn CV in .PDF downloaden

Contact opnemen

Voor vragen kunt u contact met me opnemen door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u me ook bellen of een email sturen.